Jens rimstuga...


Till alla er som ägnar sig åt att rimma till era klappar följer här utmärkta rim till diverse olika klappar som jag själv skall ge bort (ni som inte rimmar vill jag passa på att trakassera med att kalla okreativa tråkmånsar). Givetvis skriver jag inte till vem paketen är eftersom några av er jag ger bort till läser här. Jag skriver heller inte vad paketen faktiskt innehåller här, men ni är varmt välkomna att försöka gissa... avslöjanden av innehåll kommer som Julklapp till er, haha!

Rim #1
________ du börjar nu bli stor. Dags att börja få flickorna att efter dig sukta.
För det krävs charm & stil, men även att gott lukta!


Rim #2
Jacka, Tröja och Topp - dessa till din överkropp.
Trosa, Strumpbyxa och Pistol... nääe, Fiol... näääeh, Gungstol?...
Äsch, öppna själv och kolla, vad detta paket kan innehålla.


Rim #3
Drömmar, minnen, upplevelser och så, tyker jag att du ska spara på.
I denna kan du göra det i bild eller skrift, och då du blir gammal kan du blicka tillbaka på din livs bedrift.


Rim #4
Första litterat i vardera följande glosa, avslöjar tillsammans innehållet i denna roande allmosa;
Hoppas er lust till helgalet ymgänge skoningslöst tärt,
En rolig idiotisk storebror kommer temporärt.


Rim #5
I denna liggs det mest i sked, annars börjar det genast att gafflas och en knivig situation kan uppkomma...
Äshdå, dåligt rim, Anyway - till maten använder ni domma.


Rim #6
Herpes, Gonorré, Klamydia och Kondylom, dessa undviker du bäst med denna på.
Hamnar du någon gång i halmen med en snubbe, kanske Uggla, rekomenderar jag starkt att du använder dubbla.


Rim #7 (löses som en rebus)
Glamouröst underkänd + Varm dryck, automatvapen med -4 som slut, förkortning av svenskt mynt, engelska motsatsen till av, samt det kortaste svar för bekräftan.


Här kommer ett bonus "rim" till musiknördarna där ute... vem kan knäcka denna?
"Hej Du!
När hösten kommer säger vi hej då blå himmel och feta gamla sol. Man går in i sitt hus, tar en cigarr och tänker på vad som fanns där utanför väggen; är det någon annan där ute?
Vi har redan börjat vänta på maskarna och det stora spelet i himelen som kommer med våren.

Kanske vet du nu vad det i detta paket kan vara, om inte, läs det på engelska så kanske det på din fråga kan svara.
"


Sagt och gjort.

Oskar & jag ägnade oss nyligen åt något så fenomenalt som "Hippie-latmagning", i alla fall om man ska lyssna på det som råkade slinka ur min mun. Felsägningen resulterade i att vi skrattade så vi chippade efter andan och tårarna rann.

Samma kväll bara några timmar senare har vi glidit ner i soffan o dragit igång nån actionrulle. I filmen är det någon som ska speja. Just ordet speja fastnar på min hjärna bara för att det låter väldigt fult att säga (pröva nu...). Jag förmedlar mina feelings kring detta ord till Oskar. Han tänker en stund på ordet skiner upp och säger plötsligt:
"- Ja, nu vet jag, sedan sjunger han: "Spejat råder, tyst det är i husen..."
Jag sitter och stirrar på honom i några sekunder för att försöka koppla det som nyss hänt. Spejat råder? Vad fan är det för sång?

Jag förklarar för min gode vän att sången heter midnatt råder... sedan skrattar vi återigen lika förtvivlat. Bra kontring Oskar!


Dålig pyjamaskväll asså!

Hittills ikväll har det tre gånger ring på dörren, varpå jag öppnat och varje gång fått lyssna till barnsång och fnitter. Efter att de sjungit klart tittar de lite generat upp på mig med sina små valpögon, stäcker fram sina korgar och säger: "har du godis?".
Hjärtskärande!
Jag kan bara inte säga nej, fast än att jag kanske vill. Eftersom jag ska jobba en sväng i morrn förmiddag har jag bestämt mig för att ta det jäkligt pyjamas ikväll och har därmed vart på Pekås och inhandlat lite godis till MIN myskväll med mig själv...
och nu har jag gett bort allt! Var endaste en av godisbitarna är bortskänkta till små kids med hundhögon.
Funderar på att traska bort till affärn igen och köpa några nya godisar men vettikatten om jag vågar. Jag menar, tänk om det kommer fler kids som vill sjunga, glo med sina valpögon, sträcka fram sina korgar och säga "har du godis?". Jag kommer garanterat att bli galen i sådana fall.
Hmm, får se hur det blir.


Igår på Ankan...

Jag stod i baren o skulle kirra en pilsner. Plötsligt hör jag någon bredvid mig som börjar snacka engelska. Där står Mickey Dee (Motörheads skinnpiskare), sugen på att svalka sig med några kalla pils efter giget de nyss haft. Inte var dag jag hänger bredvid honom i en bar i Karlstad. Skoj.Jag är inte död...

Det var ett jäkla tag sedan jag skrev något här... Detta med anledning av att jag faktiskt fortfarande (!) exicterar IRL (In Real Life) och låter det livet komma först. Och jäklar vad fantastiskt fenomenalt jag haft det de senaste dagarna!

DasBoot var återigen en stor succée och således slutsålt med drygt 2000 besökare! Dagarna i Sthlm efter båtresan har vart spektakulära, kanske till och med extraordinära! I måndags spatserade jag och Jon i fem timmar omkring på stockholms gator och liksom bara gled runt och mös, snackade skit, fikade, kikade i butiker, snackade mer skit och hade en jäkla good time!
På kvällen överaskade Jon & jag Oscar med världens krubb, massor av munch, God Father II samt lite till av livets goda. Oscar hade jobbat hela dan, 09-21 och var alltså helt slut när han trillade innanför dörren, vilket gjorde att vår överaskning var lika poppis som stora paket till ett litet kiddo på Julafton!

J&J in Heaven

På tisdagen var det Jons tur att dra till jobbet. Jag och Ogge hängde hemma i soffan ända tills kvällen kom och jag skulle dra mig hemåt. Det var så jäkla skönt och välbehövligt. Har dragit på mig en hard time förkylning, vilket är segt som fan. Hoppas den släpper under dagen så Byggare Bob i mig vill kika ut i morrn och slå några slag för inkomstrelaterade ändamål.


Be right Back!
/J

RSS 2.0