En dos av tröst...

Några veckor har nu passerat sedan mannen, myten och legenden återigen dök upp i våra biografer. Karaktären är i och med föregående rullen Casino Royale inne på sin sjätte skepnad. Jag har i hela mitt liv vart en 007-fantast in i själen och sätt varenda rulle fram till CR flertalet gånger. Jag menar, vilken grabb diggar inte snabba bilar, sagsmål, bomber (i två bermärkelser), galna uppfinningar och framföralt brudar!?


Nu börjar jag dock i ärlighetens namn bli jävligt orolig. Jag har inte sett den senaste rullen än och börjar överväga att skita i det helt faktiskt. Efter att jag snackat med några vänner som sett den känns det inte alls bra... James raggar bara på en(!!) brud (som han dessutom blir kär i), det finns inga coola och galna uppfinningar, knappt några tuffa bilar, James har känslor som en liten flicka... ja jag vet inte allt vad jag hört.

Filmens titel, Quantum of Solace, syftar nog trots allt till det jag och adra Bondfans antagligen kommer att söka efter att ha sett filmen... nämligen En dos av tröst.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag måste säga att jag håller fullständigt med dig. själv är jag uppvuxen med James bond och såg dem alltid hos mormor. vi har Goldfinger Diamantfeber osv...det är klassiker medans dessa nya förstör de blir som vilken vanlig action rulle som helst han är nästan stålmanen klarar alla höjder alla explosioner. Nej jag håller med dig grymt besviken!!

2008-11-13 @ 17:03:26
Postat av: Frida

Haha, så har jämställdheten drabbat även Bond.

2008-11-13 @ 17:15:51
URL: http://froys.blogg.se/
Postat av: Lillstrumpa

Se filmen Jenseflens. Den var faktiskt bra. Sådäså.

Lyssna på lillsyrran. Sakar dig. Puss

2008-11-14 @ 10:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0